Login
 
    
Ξεχάσατε το Password? Username?   |   Register
Register

fengshuidesignbanner

fengshuigreece1

Ετήσιες Συμβουλές Feng Shui Flying Stars 2016 PDF Εκτύπωση E-mail

Η χρονολογική μελέτη του Feng Shui -Φενγκ Σούι, βασίζεται στο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia (夏历), το οποίο είναι και γνωστό σαν το Ημερολόγιο των Δέκα Χιλιάδων Χρόνων (万年历), και βασίζεται σε ένα κύκλο 60 ετών.

Πιο συγκεκριμένα στις 4 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:46, θα μπούμε στο έτος Bing Shen του Yang Πύρινου Πιθήκου. Ο προηγούμενος πύρινος πίθηκος ήταν το 1956.

 

Το Bing είναι στοιχείο της φωτιάς και αντιπροσωπεύει την αέναη ακτινοβολία του ήλιου.  Προσφέρει ζεστασιά και επιτρέπει στους ανθρώπους να βλέπουν πιο καθαρά στο φως της ημέρας. Το Bing είναι ένα πολύ καλό στοιχείο και δεν απαιτεί υλικά για να τροφοδοτήσει την ενέργειά του. Είναι το μόνο στοιχείο που έχει ένα αντεστραμμένο κύκλο ανάπτυξης και αντί να καταναλώνει δημιουργεί Ξύλο για να το χρησιμοποιεί το βράδυ το στοιχείο Ding.

Όταν εμφανίζεται το Bing She,  θα αποκαλύψει πράγματα και θα ρίξει φως και στα πιο απίθανα σημεία. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον 2016. Μια νέα συναρπαστική περίοδος θα ξεκινήσει.

 

Το έτος θα είναι ιδιαίτερο τυχερό για αυτούς που γεννήθηκαν τα έτη 1932, 1945, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

 

Όπως κάθε χρόνο θα πρέπει να προσέξουμε τις κατευθύνσεις San Sha 三煞, Tai Sui 太歲, και Sui Po 岁破 για το 2016. Σε αυτές τις κατευθύνσεις είναι συνετό να μην κάνουμε κατά την διάρκεια του έτους καμία εργασία μικρή ή μεγάλη και να μην ενοχλήσουμε έτσι αυτή την κατεύθυνση, γιατί αλλιώς θα δημιουργήσει προβλήματα.

Όταν αλλάζει το έτος στο Feng Shui, αλλάζει και η υφή του Qi που έρχεται από τις οκτώ κατευθύνσεις. Είναι τα λεγόμενα ετήσια άστρα, Ιπτάμενα Άστρα,  που ανάλογα την ποιότητά τους αλλά και τα άστρα των ανακτόρων που έχουμε ήδη στο σπίτι μας ή τον επαγγελματικό μας χώρο δημιουργούν μια αλληλεπίδραση που έχει θετικές ή αρνητικές συνέπειες στην ζωή μας.

Έχοντας αυτά στο νου μας και ξέροντας τι μπαίνει στο χώρο μας θα μπορούμε αποτελεσματικά να βοηθήσουμε σε μια αρμονική συνύπαρξη με λίγα απρόοπτα.

Μερικά άστρα θα πρέπει να τα προσέξουμε ιδιαίτερα γιατί δημιουργούν πολύ σοβαρά προβλήματα. Αυτά είναι το 2 (θέματα υγείας), το 3 (ληστείες, χωρισμοί) και ιδιαίτερα το άστρο 5 που δημιουργεί ολικές καταστροφές.
Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα 2016 - Flying Stars 2016

Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα 2016 – Flying Stars 2016

Χαρακτηριστικά των Άστρων και θεραπείες

            Το άστρο 6 έρχεται από την κατεύθυνση South – Νότος. Πρόκειται για ένα άστρο που δημιουργεί αυταρχικές συμπεριφορές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από στρατιωτικούς, αστυνομικούς κλπ. Επίσης μπορεί να δημιουργήσει μοναξιά, προβλήματα υγείας σχετικά με τα πνευμόνια ή το παχύ έντερο. Αν συνδυαστεί με το άστρο 3 που θα επισκεφτεί το ανάκτορο, μπορεί να επιδεινώσει θέματα υγείας αλλά και να δημιουργήσει τσακωμούς.
            Το άστρο 2 βρίσκεται στο κέντρο. Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που δεν έρχεται από κάποια κατεύθυνση δεν μας επηρεάζει. Όμως μην ξεχνάμε τα μηνιαία άστρα. Αν από κάποια κατεύθυνση έρθει ένα μηνιαίο άστρο 2, τότε η θεραπεία είναι στρογγυλά σχήματα με μεταλλικό χρώμα, κατά προτίμηση χρυσό. Το άστρο 2 δημιουργεί ασθένεια, πάχος, άρρωστες διαπροσωπικές σχέσεις, τσιγκουνιά και πολλά άλλα.
            Το άστρο 1 έρχεται από SouthEast – ΝότιοΑνατολικά, και είναι το άστρο της Σοφίας αλλά και του ερωτισμού. Αν συνδυαστεί με το μηνιαίο άστρο 4, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ερωτικού χαρακτήρα, όπως ερωτική απάτη και άλλα. Καλό είναι σαν θεραπεία εκεί να βάλουμε χρώμα κόκκινο για το 4 αν εμφανιστεί. Σε θέματα υγείας έχει σχέση με Νεφρά, ουροδόχο κύστη και αναπαραγωγικό σύστημα.Το ίδιο ισχύει και για το μηνιαίο 3 που αν συνδυαστούν δημιουργούν σοβαρά προβλήματα, όπως χάσιμο χρημάτων, τσακωμούς, χωρισμούς. Ίδια θεραπεία και εδώ με κόκκινο χρώμα.
            Το άστρο 9 έρχεται από East – Ανατολικά. Είναι το άστρο που έχει σχέση με γκλαμουριές και διασημότητα. Μπορεί να ευνοήσει καλλιτέχνες και παραγωγούς τηλεόρασης ή ραδιοφώνου. Σε περίπτωση καταστήματος θα μπορεί να πουλάει αντικείμενα ακριβά και φανταχτερά.
            Επειδή είναι φωτιά σαν στοιχεία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε μήνες που ενισχυθεί και άλλο, δηλαδή μήνες που έχει άστρα 3.4. Μια θεραπεία είναι να βάλουμε διακοσμητικά σε χρώμα καφέ εκείνους τους μήνες.Σε θέματα υγείας έχει σχέση με καρδιά και λεπτό έντερο.
            Το άστρο 5 έρχεται από NorthEast -ΒόρειοΑνατολικά. Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο άστρο, ονομαζόμενο και ως άστρο καταστροφής ή άστρο του αυτοκράτορα.
            Προκαλεί ολική καταστροφή, καθώς και θάνατο.
            Θα πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία σε συνδυασμούς όπως το μηνιαίο 2 ή 3.
            Σε συνδυασμό με το 2 μπορεί να προκαλέσει θάνατο, πτώχευση. Θεραπεία χρυσά στρογγυλά διακοσμητικά.
            Σε συνδυασμό με το 3 μπορεί να προκαλέσει οικονομική καταστροφή.
            Σε θέματα υγείας έχει σχέση με το στομάχι, σπλήνα, πάγκρεας (πεπτικό σύστημα).
            Το άστρο 7, έρχεται από North Βόρεια. Το άστρο 7 έχει σχέση με το στόμα αλλά και με τον πλούτο.
            Σε συνδυασμό με το 2, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε σχέση με το παχύ έντερο και τα πνευμόνια.
            Αν χρησιμοποιηθεί να βγάλει χρήματα είναι το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό άστρο σε σχέση με επαγγέλματα που έχουν σχέση με τροφή, μάρκετινγκ, διαφήμιση.
            Αν είναι στην κρεβατοκάμαρα θα έχουμε πισώπλατα κουτσομπολιά.
            Το άστρο 3 έρχεται από NorthWest – ΒόρειοΔυτικά. Το 3 είναι ένα άστρο που μπορεί να μας βάλει πολύ εύκολα σε μπελάδες. Χάσιμο χρημάτων, νομικά προβλήματα, τσακωμοί, χωρισμοί, ληστείες και κλοπές, πρόστιμα, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του.
            Σε θέματα υγείας έχει σχέση με συκώτι και χοληδόχο κύστη αλλά και με τραυματισμούς σε πόδια.
            Θεραπεία θέλει χρώμα κόκκινο.
            Να προσεχθεί ιδιαίτερα αν έρθει σε συνδυασμό με το άστρο 2 ή το άστρο 5.
            Το άστρο 4 έρχεται από West – Δυτικά. Πρόκειται για ένα άστρο ερωτικό, ένα άστρο ομορφιάς και διαπαιδαγώγησης.
            Η χρήση του, σε συνδυασμό με το άστρο 1, μπορεί να προκαλέσει ξελογιάσματα αλλά και διάφορα ερωτικές παρεκτροπές. Θεραπεία θέλει κόκκινο χρώμα.
            Σε σχέση με θέματα υγείας έχει σχέση με συκώτι και χοληδόχο κύστη.
            Το άστρο 8 έρχεται από την κατεύθυνση SouthWest – ΝοτιοΔυτικά. Το άστρο 8 είναι το άστρο που θα φέρει την ισορροπία σε όλα τα άλλα άστρα αν το φέρουμε μέσα στο σπίτι. Είναι αυτό που θα ηρεμήσει την κατάσταση. Επίσης είναι και άστρο πλούτου που θέλει τον χρόνο του, μιας και το στοιχείο είναι η Γη. Θα φέρει κέρδη σε όσους ασχολούνται με την γη, και κερδίζουν χρήματα.
            Γενικά θεωρείται ένα πολύ καλό άστρο.
            Σε θέματα υγείας έχει σχέση με στομάχι, σπλήνα, πάγκρεας (πεπτικό σύστημα).

Μηνιαία άστρα 2016

Πιο κάτω παραθέτουμε τα μηνιαία άστρα 2016. Οι κατευθύνσεις που μπαίνουν είναι όπως αυτές στον πίνακα με τα ετήσια άστρα πιο πάνω.

Είναι σημαντικό κάθε μήνα να κοιτάζουμε τον πίνακα με τα μηνιαία, γιατί ένας κακός συνδυασμός μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα.

Σημαντικό βέβαια είναι να παρατηρήσουμε ότι το σωστό είναι να μας συμβουλευτείτε για μια μελέτη στην κατοικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Ενώ τα ετήσια ιπτάμενα άστρα είναι πολύ σημαντικά για τον χώρο μας, θα πρέπει να συνδυαστεί με τα άστρα των ανακτόρων μας. Μόνο ένας πιστοποιημένος σύμβουλος μπορεί να δημιουργήσει σωστά τον χάρτη του χώρου σας.  Το Feng Shui Greece, διαθέτει τους πιο αξιόπιστους και παγκόσμια αναγνωρισμένους και πιστοποιημένους συμβούλους Feng Shui.
Μηνιαία ετήσια άστρα για το έτος 2016. Στην κορυφή έχουμε Νότο και κάτω Βορρά. Αριστερά έχουμε Ανατολή και Δεξιά Δύση.

Μηνιαία ετήσια άστρα για το έτος 2016. Στην κορυφή έχουμε Νότο και κάτω Βορρά. Αριστερά έχουμε Ανατολή και Δεξιά Δύση.

 
Copyright © 2018. Feng Shui | Feng Shui Design